Back to witches and wizards and magical beasts

Visst har jag nämnt att jag gillar nördigheter? Sådana där otroligt engagerande saker, som när Hank och John Green sitter i extas och har skrivit en sång eller gjort en video där de entusiastiskt argumenterar för något (senast vilka de 5 bästa zombie-apokalypserna var). Fans som skriver sånger till sina favoritböcker/filmer/tv-serier. Fans som gör egna filmer…

Ikväll så är det musikal jag bjuder på. Jag ger er: A Very Potter Musical. En fangjord parodi på de flesta Harry Potter-böckerna, allt blandat med skönsång. I huvudrollen som Harry ser vi Darren Criss som numera är känd som Blaine, Kurts fling i Glee. Criss har även varit med och skrivit de flesta sångtexterna. Här kan ni hitta alla delar.

Kvaliten är lite halvdålig, då det trots allt är ett spex (typ) och inspelat vid ett framträdande, så ibland kan det vara lite halvsvårt att höra, men värt det. Det var ett tag sedan jag såg hela musikalen sist, men hade tänkt ta mig igenom den och uppföljaren A Very Potter Sequel inom en snar framtid.

På tal om mitt The Forest Again-influerade inlägg en bit ner: jag bjuder på lite A Very Potter Musical så här på kvällskvisten. Vi kastas in efter The Forest Again (dock i deras tappning) och får se på när Dumbledore’s Army bestämmer sig för att stanna och slåss, trots Harrys (icke-)död.

Det är bara synd att våra spex inte är lika bra…

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s