Kära läsare

Detta är ett öppet brev till dig som så desperat vill veta vem som är mördaren i ”Mordet på Orientexpressen” och som under de fyra senaste dagarna har sökt i alla möjliga kombinationer för att få fram svaret. Tyvärr, jag skriver aldrig ut vem mördaren är eller vem som dör i mina blogginlägg (du/ni som söker på ”dör Eddard Stark/Bran Stark/[insert valfri Stark]?” kan tänka på det också) – men du har väckt min medkänsla så bara för att göra det lite enklare för dig:
Mördaren i ”Mordet på Orientexpressen” är hela gänget. (markera texten)

Ett annat tips: om du vill veta vem som dör/är mördaren – läs boken! Då får du svar på dina frågor och, hoppningsvis, en trevlig lässtund på köpet.

Annonser

2 thoughts on “Kära läsare

  1. Haha, du lär ha fått ganska många "Dör Eddard Stark?" den senaste veckan eller? 😉 Med tanke på det senaste avsnittet av tv-serien… Jag har sett många av mina vänner diskutera just den saken på FB/Twitter och tänker att det är tur för dem att jag är en så stor spoilermotståndare!

  2. Haha, ja. Senast jag kollad så var det 3 st som had hittat till min blogg genom att söka på "dör Eddard Stark". Tyvärr så kommer de bara till mitt Jaime Lannister-inlägg, så det är nog inte till så stor hjälp :)Jag förstår att folk blir nyfikna och måste veta på en gång, men är det inte lite tråkigt att få svaret genom Internet? Jag skulle nog ändå försöka hålla mig tills nästa avsnitt för att få veta 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s