”We should totally just stab Caesar!”

Eftersom jag har haft en rant om hur overkliga vissa tonårsböcker är och hur jag inte förstår hur författarna till dem tänker så måste jag ju ändå visa något, på samma spår, som jag verkligen tycker om och som jag tror har legat som inspiration till en del av tidigare nämnda crappy, amerikanska high school-böcker. Nämligen Mean Girls. Åh, denna underbara, underbara film.

Det gör inget att allt är så överdrivet, för den är så otroligt rolig. Det är en av de få high school-filmerna med Lindsay Lohan i huvudrollen som inte får mig att vilja gömma mitt ansikte i en skämskudde och dö. Mycket tack vare The Plastics. Allt som Gretchen Weiners och Karen Smith säger och gör är bara… så klockrent och dumt. Samt att Regina George är awesome i sin isdrottninghet.

Bilden hittades här, förklaring till bilden hittas här.

Update: Varför har jag aldrig tänkt på att Cadys (eller Lindsays) pappa i filmen är Janitor från Scrubs!?

Annonser

2 thoughts on “”We should totally just stab Caesar!”

  1. Visst är den bra? 🙂 Jag ska försöka övertala min pojkvän att se den. Han har ganska många förutfattade meningar, men jag försöker förklara för honom att den inte alls är som alla tusentals andra high school-filmer utan att denna faktiskt är riktigt bra. Förhoppningsvis så inser han att jag har rätt snart och ger med sig.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s