Skaderisk vid pluggning

Vill ni veta något roligt?
Idag satt jag och pluggade från 11.30 till 17.20 – i sträck – och renskrev föreläsningsanteckningar och sammanfattningar från kapitlena vi har jobbat med (hann med 2 av 6 – inte bra). Jag är ALLTID så dum och skjuter upp sammanfattningarna till slutet och jag vet att jag behöver dem, både för att lära mig något och senare till tentan.
I alla fall, det var inte det jag skulle skriva om.

Jag satt där i godan ro och efter 6 timmar med bara några få raster så hade min hand börjat värka lite – eller underdrift. Den hade börjat värka EN HEL DEL. Fingrarna bar märken där pennan hade tryckt emot och var så där äckligt mosiga. Fingrarna värkte. Handleden värkte – men jag bara manade på mig själv. ”Kom igen, 6 timmar klarar du väl?” och plötsligt så hördes ett knak! och jag får jätteont i handen.

Jag – och flera i min klass – tycker att det är jätteironiskt och roligt att jag har skadat handen av att ha pluggat för mycket. Trots att det gör ont – och kommer sinka mig i mitt ikappluggande efter slöeriet hemma i helgen – så gör just det, skada pga pluggande, det hela så roligt att det inte gör något.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s