London calling

Imorgon vid 11.20-tiden så åker jag och min pojkvän till London. Det är tredje gången för mig, men hans jungfrutur. Jag hoppas att han gillar staden lika mycket som mig, och jag tror att det kan finnas en god chans till det, fast av helt andra grunder. Medan jag är mer: ”aaah, mysigt gammalt kvarter och där har vi Towern där …[faktaspya] och här har vi en mysig park med ett perfekt träd att läsa under” så är han nog mer: ”aaah, roliga, trevliga engelsmän och mycket folk att titta på!”.

Lite roligt fakta:
– Jag åkte till London exakt samma lördag förra året och vi kommer hem på exakt samma tisdag som jag gjorde förra året.
– Om jag hade åkt och tagit en CAE- eller CPE-examen i London som jag egentligen hade planerat (innan jag upptäckte att mina försäkringspengar, som jag hade tänkt betala med, är låsta till och med min tjugoförsta födelsedag) så hade kursen slutat idag och jag skulle mest troligen vara på väg från London snart.
– Jag har bara med mig en bok (!). Jag har lärt mig av mina misstag. Förra gången jag var i London hade jag med mig 3-4 böcker, läste 25 sidor. Den här gången så blir det ”Wolf Hall”, som inte lär ta slut i första taget.

Åter på tisdagnatt! See ya.

Annonser

3 thoughts on “London calling

  1. Hej! såg att du förut frågade om TV-serier. Du måste se Rome, en av de bästa TV-serierna som gjorts!Jag såg även att du i din bokhylla hade nån bok av Steven Saylor. Du borde verkligen läsa hans böcker. De är mycket bra!

  2. Jag hade tänkt köpa första säsongen av Rome från CDON, men den var slut, så nu väntar jag på att den ska komma åter i lager. Jag har hört mycket gott om serien. Ja, jag har Romarblod, som jag tror är den första av hans böcker, eller är jag helt ute och cyklar? 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s