Vampyrer och wifeb-eaters

En liten tanke: Finns det någon typ av modeblogg eller moderiktlinjer för vampyrer? Jag tycker att en stor del av de manliga vampyrerna har anammat samma mode.

Vad är det med just wife-beaters? Vad är så attraktivt med dem? Jag föredrar en t-shirt före ett linne, men hey, det är ju bara jag. Angel, Eric och Stefan är några vampkillar som däremot tycker om att klä sig luftigt.

Jag tror att Angel var först med trenden och att de andra bara är copycats. Särskilt Stefan som inte bara nöjer sig med wifebeatern utan även härmar Angels rynkade panna, frisyr, övriga klädstil samt general mood.
Angel är den manliga vampyrvärldens Elin Kling eller Sofi Fahrman.

Annonser

2 thoughts on “Vampyrer och wifeb-eaters

  1. Haha! Jag har faktiskt undrat lite över samma sak… Men Spike verkar ju inte vara lika förtjust i plagget som tur är, svart t-shirt verkar vara lite mer hans grej (ja, och så skinnrocken också såklart).

  2. Just det! En annan sak: nästan alla vampyrer har rock. Svart eller röd t-shirt är mer Spikes stil ja. Undra om han ens har på sig några andra plagg? Jo, just det, den där blå tröjan också.Jag älskar hans skinnrock. Ett av mina favoritmoment i sjunde säsongen är när han gräver fram rocken ur källaren, tar på sig den och sveper ut.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s