Cala Bona

Hej!

Jag har det bra här på Mallorca och har lyckats med konststycket att bränna mig på näsan, samt attän en gång få ojämna troslinjer (ett stående skämt, då bikinitrosorna verkar vara konstant inskavda på ena skinkan, vilket ger en otroligt sned bikinilinje).

Under denna resa har jag hunnit göra vissa iakttagelser:

  1. Ving har världens bästa hotell då de har SVENSKA tangentbord vid datorerna i foajén. Efter alla mina problem med de thailändska tangentborden i Phuket, som hela tiden slog över till Thai-tecken då jag bara ville ha stor bokstav, så är jag väldigt väldigt tacksam.
  2. Mallorcanerna måste älska rondeller. Under de första 20-30 minuterna av bussresan mellan Palma och Cala Bona så passerade vi 12 rondeller. Sedan somnade jag och tappade räkningen.
  3. Det finns tre ”barer” här som heter Bon Temps. Tyckte att det var ett roligt sammanträffande, men sen så visade det sig att gatan visst hette Avenú de Bon Temps (eller liknande).
  4. I måndags så åkte vi in till Palma då det var dåligt väder här. Det visade sig att det inte var dåligt väder i Palma utan närmre 35 grader och strålande sol. Detta till trots så köpte jag en jättesnygg vinterkappa på Zara. Behöver jag säga att provningen inte var en dans på rosor?
  5. Palma är förövrigt en jättetrevlig stad och var inte det minsta turistig.
  6. Mitt poängsystem för att betygsätta böcker behöver justeras. Upptäckte att alla böcker jag har läst hittills har hamnat mellan 3,7-4,4 och ändå så är det stoor skillnad mellan vissa.

Imorgon är vår sista dag här och på fredag förmiddag så landar jag i Sverige igen. Då så ska jag speedblogga om alla böcker jag har läst. (Som tur är så har jag skrivit ca ett halvt skrivblock om dem, så jag har material till blogginlägg).

Annonser

3 thoughts on “Cala Bona

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s