Buffy S07:You sad, sad, ungrateful traitors!

Ej för dem som inte har sett sjunde säsongen av Buffy!

Idag så blev jag jättesugen att se på Buffy, troligtvis så är det en bieffekt av att alla bloggar skriver om Buffy just nu och att jag inte har sett ett enda avsnitt på över ett halvår (!). Det konstiga var vilket avsnitt jag fick lust att se. Jag vill se slutet på ”Empty Places” (S07E19) och början på ”Touched” (S07E20). Slutet på det första får mig alltid att bli riktigt riktigt irriterad och början på det andra får mig alltid att bli riktigt riktigt glad.

Låt mig förklara: Första gången jag såg ”Empty Places” var för 2 år sedan, då jag endast följde Buffy sporadiskt på tv under högstadiet och aldrig tog mig till sjunde säsongen. Därför var det en riktig chock för mig när de otacksamma bratsen vänder sig mot Buffy. Tycker att det är särskilt fräckt av dem att be Buffy lämna sitt eget hus, särskilt som Buffy måste hoppa av skolan och ta ett jobb hon hatar i sjätte säsongen för att få råd med hyran – TROTS att både Tara och Willow bor där. (Det nämns aldrig om de betalar något för det, men det är bara så jag har uppfattat det). Min första reaktion, medan min hjärna sjöd över hur otroligt dumma the Potentials är (tycker endast om Vi, hon är kickass. Kennedy är däremot inte så skoj, en riktig vagel i ögat) var att ställa mig upp och hotfullt säga till tv:n ”Vänta bara tills Spike kommer hem…”

Sedan har vi då början på ”Touched” där Spike verkligen kommer hem och låter alla mina känslor spilla ut. Jag hade gärna sett han slå sönder lite fler möbler. (Och min hjärnas svar på
detta var att skadeglat säga ”I told you so!” till TV:n). ”You sad, sad, ungrateful traitors, who do you think you are? ”. My point exactly!

En rolig anekdot:
På ett secluded forum jag brukade vara ganska mycket på för ett tag sedan så var det en diskussion igång. En av medlemmarna hade nämligen erkänt att hon stal sin grannes tvättid då någon stulit hennes och fick därefter ett tjugotal andra medlemar att kraftfullt berätta för henne hur dåligt det var av henne att stjäla och andra trevligheter. I slutet så blev det hela lite otrevligt, då andra försökte ta och säga att man kanske inte behövde gnugga in EXAKT samma sak i hennes ansikte en tjugonde gång, men det fanns en höjdpunkt i det hela. Jag ska försöka återillustrera den.

Arg användare som tycker att man visst ska få klaga 20 personer mot 1:
Om det är 20 personer mot en så betyder det ju att den ensamma personer har fel, i alla lägen.
Awesome användare:
Då är du visst inte sätt sjunde säsongen av Buffy.

(Helt plötsligt började jag älska den personen).

Annonser

4 thoughts on “Buffy S07:You sad, sad, ungrateful traitors!

  1. Åh vad klockrent. Jag beundrar den som sa det. ^^ Och vad kul att du helt plötsligt ville börja titta på Buffy igen efter så långt uppehåll. Jag skulle aldrig klara mig så länge XD De sista avsnitten på säsong sju är helt underbara. Buffy rocks!(Vad hände med vår mejlutväxling btw? I miss it. :D)//Julia. Har bytt namn på min blogg oxå: http://www.observingit.blogspot.com. Bara så du vet liksom. ;D Puss på dig. <33

  2. Julia: Jag har ju skickat ett mail till dig för någon dag sedan, men du har inte svarat. Kolla din inkorg ;)Sara: Jag menar det! Och hur schysst är det egentligen att säga åt någon att lämna sitt eget hus, särskilt då hon varit gästvänlig nog att låta ett tjugotal annoying brats som bara gnäller bo där i … ja flera månader. Fine om de inte vill att Buffy ska leda dem, men då borde det vara de som lämnar huset och inte tvärtom.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut / Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut / Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut / Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut / Ändra )

Ansluter till %s